Proiect ue

Proiect finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

INTREPRINDERI SOCIALE – Centru Regional de Sustinere si Dezvoltare a Antreprenoriatului Social

INTREPRINDERI SOCIALE

Aceasta sectiune are ca obiectiv principal dezvoltarea comunitatii online a antreprenorilor din economia sociala si promovarea actiunilor antreprenoriale ale acestora.

Sectiunea este destinata antreprenorilor din economia sociala si tuturor persoanelor interesate in deschiderea unei afaceri cu caracter social. Aici veti primi asistenta si consiliere in managementul afacerii, veti participa la activitati de networking, si veti avea acces la diverse materiale necesare derularii afacerii.

In vederea schimbului de experienta in cadrul centrului vor fi organizate seminarii tematice destinate sectoarelor economice din cadrul carora provin managerii si antreprenorii intreprinderilor sociale inscrisi in portal. Prin intermediul seminariilor tematice, participantii isi vor prezenta intreprinderile sociale pe care le reprezinta si vor face schimb de experienta cu ceilalti participanti care provin din acelasi domeniu. Prin intermediul sistemului de videoconferinta la seminariile tematice se va putea participa si online.

Inscrie-te chiar acum prin completarea formularului de inregistrare 

Camere videoconferinta

Room selection:


Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Termeni și condiții de utilizare