Proiect ue

Proiect finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Parteneri – Centru Regional de Sustinere si Dezvoltare a Antreprenoriatului Social

Parteneri

Acesta sectiune este destinata membrilor parteneriatului regional constituit pentru dezvoltarea domeniului economiei sociale.

Parteneriatul regional este constituit din actorii relevanti de pe piata fortei de munca, din sistemul de învatamânt/de asistenta medicala/de asistenta sociala/servicii de ocupare sau din administratia locala/centrala, care manifesta interesul pentru a participa la sprijinirea mediului de afaceri din regiunea Sud-Muntenia, in cadrul unui grup de lucru, în vederea cresterii implicarii în furnizarea de servicii pentru grupurile vulnerabile.

Grupul de lucru constituit are rolul de a identifica si prioritiza problemele cu care se confrunta intreprinderile sociale, precum si de a propune solutii comune de incurajare a antreprenoriatului social la nivel regional.

Poti deveni membru in cadrul parteneriatului prin completarea formularului de inregistrare 

 

 

Camere videoconferinta

Room selection:


Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Termeni și condiții de utilizare