Organizat de Agentia de Monitorizare a Presei in parteneriat cu Asociatia ORICUM pentru Educatie, Impreuna Pentru Schimbare Sociala e un proiect educational inovativ gandit sub forma unei scoli de vara ce-si propune sa-ti arate, intr-un mediu multicultural, cum poti crea si duce la bun sfarsit propriul proiect de antreprenoriat social. Imbinand principii antreprenoriale de business si angajamentele de schimbare sociala, antreprenoriatul social este solutia secolului 21 pentru a veni in intampinarea nevoilor comunitatilor noastre.

De ce? Pentru ca tinerii romani apartinand minoritatilor nationale, dar si majoritatii nu dezvolta suficiente proiecte intercomunicare si pentru ca tinerii romani nu au suficiente abilitati antreprenoriale care sa ii ajute sa produca schimbari durabile in comunitatile din care fac par

 

Cand? Scoala de vara va avea loc la Predeal, in perioada 26-30 iulie - pentru programul detaliat click aici. Costurile de cazare, masa si training sunt acoperite de organizatori pentru participantii selectati. Costurile de transport vor fi rambursate in proportie de 50%.

 

 

Cum ne vom atinge scopurile? Oferindu-ti cunostinte esentiale si feedback permanent la ideile tale de proiecte inspirate din principiile antreprenoriatului social. Punandu-te fata in fata, printr-o scoala de vara de 5 zile, cu alti 20 de tineri la fel de curajosi ca si tine, cu antreprenori sociali, traineri si facilitatori specializati. Oferindu-ti sansa sa participi la un incubator de proiecte si sa iti pui in practica ideile rezultate, prin consiliere si finantare de start-up

 

NOU: Datorita unei erori tehnice, aplicatiile primite de joi pana duminica (10-13 iulie) nu au fost inregistrate in sistem, asa ca ii rugam pe cei care au aplicat atunci, sa completeze inca o data formularul. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.